Površinska obdelava pločevine

Cinkanje, eloksiranje, ...

... in ostala površinska obdelava pločevine

Kupcem nudimo celostno storitev – preoblikovanje pločevine in površinska obdelava pločevine je zadnji korak v procesu. Izdelki iz pločevine s tem dobijo končni izgled, dodatno zaščito ter večjo funkcionalnost.
Svojim uporabnikom v sodelovanju z zunanjimi izvajalci zagotavljamo naslednje dopolnilne storitve površinske obdelave pločevine:

Cinkanje
Cinkanje je storitev površinske obdelave pločevine s katerim proti-korozijsko zaščitimo železo. Izvajamo več postopkov cinkanja: transparentno (belo), črno debelo-slojno ki zagotavlja dodatno organsko zaščito, cinkanje z cink-nikljevo (črno) leguro ter cink-železovo (črno) leguro. Črna cinkanja materialu zagotavljajo boljšo ter trajnejšo zaščito.

Nikljanje
Nikljanje je proces nanosa niklja, s katerim poleg izboljšanega estetskega učinka, po večini izdelke iz bakra in medenine predvsem zaščitimo pred korozijo in mehanskimi poškodbami ter poškodbami , ki so posledica temperaturnih sprememb.

Eloksiranje
Pri eloksiranju z anodno oksidacijo površinsko obdelamo aluminij ter mu zagotovimo površinsko zaščito, trdnost, obstojnost ter privlačnejši videz. Izvajamo naravno (brezbarvno) ali barvno (črno, modro, rdeče, zlato) eloksiranje.

Kositranje
Kemični postopek kositranja materiale odlično zaščiti pred rjo. S tem postopkom zaščitimo predvsem komponente, ki jih v elektroindustriji pritrjujemo s spajkanjem, saj proces kositranja izredno izboljša spajkalne lastnosti.

Potopno in prašno lakiranje
Je mehansko-kemičen postopek, kjer s sodobnim, okolju prijaznim postopkom kovine zaščitimo pred zunanjimi vplivi, jim podaljšamo obstojnost in življenjsko dobo. Postopka uporabljamo za široko paleto materialov in izdelkov, najrazličnejših oblik in namenov uporabe.

Sitotisk
Sitotisk je tiskanje grafičnih elementov na izdelke iz pločevine s katerimi izdelki, kot so prednje plošče aparatov, dobijo končno visoko estetsko podobo in uporabno vrednost.

Pločevinasta prednja plošča s potiskom

Optimizirajte stroške proizvodnje. Sodelujte z nami!

Kaj pridobite, če sodelujete z zanesljivim slovenskim podjetjem za preoblikovanje pločevine?